In order to have someone tomorrow, I baked a tart.
Tart, has almond paste on the biscuit base, hmmm, I love!
What should I spread on it?
Strawberry, pear, or blueberry?
明日迎えるお客様のためにタルトを作った。
ビスケット生地にアーモンドパウダーを乗せて焼くタルト、これがおいしいのよ。
さあこれに何を乗せましょうか。
イチゴ? 洋ナシ? ブルーベリー?
Beans tart?!
NOぉ~!
They are a simply weight, that the tart dough is not to rise up.
これは重し。タルト生地が膨れ上がらないように重しを置いてこれから焼くの。
Maybe something sour is better.
さっぱり酸味のあるものがいいわね。
おっと、そのまえにカスタードクリーム作らなきゃ・・・
あ、フィナンシェも焼きあがったわ。